E-sportskjermer

Greencom E-sport skjermer

ble utviklet for å maksimere spillopplevelsen i E-sport og gaming. Greencom E-sport skjermer gir deg konkurransefortrinnet du trenger for å vinne i spillet. Nyt ekstremt jevn, "flicker-fri" spilling med innebygd NVIDIA G-Sync-kompatibel teknologi.

SKAPT FOR E-SPORT: 

Som støttespiller av Norsk E-sport er det avgjørende for oss at spillopplevelsen og ytelsen prioriteres når vi designer våre E-sport skjermer. Nettopp dette er en av de mange grunnene til at flere profesjonelle E-sportprofiler spiller på en Greencom E-sport skjerm! 

LYNRASKT DISPLAY:

Med et lynraskt display med høy oppdateringsfrekvens på opptil 240Hz, jevne bilder og svært lav responstid på 1ms, så får du oppleve en helt ny måte å spille på! 

KLARE FARGER:

Monitorene i Galactic-serien er utstyrt med et IPS-panel. Dette betyr at det ikke oppstår bildeforvrengning, i tillegg til minimalt med fargeskift når man ser på den fra forskjellige vinkler. I tillegg så tilbyr IPS-panelet klare bilder med detaljert grafikk, samtidig som at den optimaliserer skjermfarge og lysstyrke. Greencom E-sport skjermer har en høy fargespekter-dekning. På den måten så ser både farger og detaljer i spill mer realistiske og rafinnerte ut.

ET RAMMELØST DESIGN: 

Med en supersmal ramme kan du nyte den beste innlevelsen i de nyeste spillene med et 180-graders oppsett med flere skjermer. Opplev bedre kontinuitet mellom skjermer mens du spiller spill eller jobber!

DESIGNED IN NORWAY: 

Alle våre Greencom skjermer er designet og utviklet i Norge, noe som sikrer kvalitet og pålitelighet. Vi har et fysisk PC-verksted i Oslo hvor det gjennomføres tester og reparasjoner av skjermer og stasjonære PCer. 

ANTI-Flicker-teknologi: 

Vanlige skjermer har normalt en flimmerhastighet på omtrent 200 ganger per sekund. Dette er ikke synlig for det blotte øye, men det forårsaker allikevel tretthet over tid, samtidig som at man belaster øynene. Ved at mengden flimmer er redusert, så får du en svært komfortabel bildeopplevelse!

E-sportbanner

Vet du ikke hvilken skjerm du trenger?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.