Greencom Workstation

 • engineering
 • Data science
 • datasience

Greencom Workstations er ekstra kraftige datamaskiner, bygget for å oppfylle de ekstreme ytelseskravene til de mest krevende bransjene. Eksempler på dette er avansert programmering, kunstig intelligens, media og underholdning, arkitektur, design, ingeniørarbeid, konstruksjon, og olje/gass.

Hver Greencom Workstation er bygget for å maksimere produktivitet og ytelse, slik at du kan gjøre mer på kortere tid og som bidrar til god "multitasking", i tillegg til at maskinen enkelt kan kjøre og behandle tyngre + avanserte programvarer.

Med kvalitetskomponenter og kvalitetssikring, så er Greencom Workstation bygget med et fokus på pålitelighet, stabilitet og holdbarhet. Dette minimerer risikoen for feil og problemer, og i tillegg så ufarliggjør det mindre uhell. Da slipper du altså å styre med problemer, og man får en maskin som varer i mange år fremover. Og, hvis det i aller verste fall skulle skje noe galt, så følger det med 3 års full service med ekstra korte servicetider på mellom 0 til 3 virkedager. Det betyr altså at vi i noen tilfeller fikser den samme dagen som den leveres inn!

 • Raskere Resultater

  Få mer gjort på kortere tid med en Greencom Workstation som leverer toppmoderne ytelse, inkludert maskinvareakselerasjon, kraftige prosessorer og omfattende minnekapasitet.

 • Industripartner

  Vi har inngått samarbeid med flere industriledere, inkludert Intel, AMD og NVIDIA. Dette er for å sikre at maskinvaren på våre Workstations utfører arbeid sømløst.

 • Bygd av Profesjonelle

  Erfarne PC-teknikere bygger våre Workstations og stresstester mot applikasjonsretningslinjer med ISV-sertifisert maskinvare for å sikre fullstendig stabilitet under selv de mest ekstreme arbeidsbelastninger.

 • Livstidsstøtte

  Få tilgang til vårt Greencom-team som vil hjelpe deg med å feilsøke og løse eventuelle problemer med din Workstation, uansett hvor lenge du har hatt maskinen!

Trenger du andre tjenester? Vi tilbyr også rapport Serial-nr / MAC-adresser, anti-tyveri merking, utpakking og oppsett, retur og resirkulering, og levering i sikkerhetsskap. Kontakt oss på support@greencom.no eller 40 00 01 61 for mer info!

 

Greencom Workstation

 

REFERANSER