Mer informasjon

BETALING
Hos oss kan du trygt og enkelt betale med klarna, kort, Vipps eller postoppkrav. Klarna tilbyr delbetaling og utsatt betaling. Informasjon rundt dette kan du se i kassen og på Klarna sine hjemmesider.

Ved betaling med bankkort reserveres kun beløpet på kontoen din. Ved eventuell avbestilling kan vi enkelt fjerne reservasjonen og sende tilbake pengene tilbake til kontoen din innen et par virkedager.

Alle oppgaver håndteres med et veldig sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjør at ingen utenforstående kan se noe kortdetaljer. Greencom lagrer ingen kortinformasjon. Betalingen blir behandlet av vår partner Klarna, som sikrer dette etter 1 PCI DSS standard. 

SERVICE
Når du kjøper PC hos oss så vil du alltid få garanti på 3 år! Hvis i verstefall det skulle oppstå en feil med PCen, så kan du enkelt sende den tilbake til oss. Vi finner deretter ut hva som er galt og kompenserer for dette. Du kan derfor føle deg trygg når du handler med oss.

GREENCOM PC
Alle Greencom PCer leveres ferdig installert og oppdatert med Windows 11 Pro med de nyeste driverne som er tilgjengelig. Vi installerer ikke noe unødvendige programmer som gjør at maskinen blir treg eller viser reklame. PCene er altså helt klare til bruk med engang du plugger i PCen (Plug And Play).

HENTING
Du kan hente bestillinger på vårt lager i Oslo (adresse: Enebakkveien 307, 1188 Oslo). Det er som regel mulig å hente bestillinger mandag til fredag mellom 07:00-19:00. 

OBS: Når bestillingen din er klar for henting, så vil du få tilsendt en hentemelding når din bestilling. Det må avtales tidspunkt for henting ettersom at åpningstider og kapasitet kan variere.  

Etter at du har lagt inn bestilling, så vent på å motta hentemelding for å være sikker at bestillingen din er klar for henting.

LES MER OM: