Garanti og reklamasjon

 

GARANTI OG REKLAMASJON
Hvis du oppdager en feil eller mangel på et produkt, så kan du enkelt sende produktet inn til service. 

Produkter har to eller fem års garanti (avhengig av produktet). Service tar vanligvis 2-7 dager. 

Greencom PC - 3 års garanti og livstidsstøtte

På alle våre Greencom PCer så er det inkludert 3 års garanti. Dette innebærer at hvis det oppstår tekniske feil som skyldes komponenter, så kan du enkelt sende maskinen inn til oss. Vi finner deretter ut hva feilen skyldes og kompenserer for dette. Service på Greencom PC tar som regel 2-7 dager.

Digital service: Vi tilbyr lynraske løsinger av servicesaker ved sending av deler og veiledning på hvordan å montere disse. Dette er ett alternativ som settes pris på av veldig mange, da de slipper å dra til PC-verkstedet eller evt. sende hele PCen sin til verkstedet for reparasjon.

Livstidsstøtte: Uansett hvor lenge siden det er da du kjøpte maskinen, så hjelper vi deg med å feilsøke og løse eventuelle problemer med PCen din.

Reparasjon av Greencom PC

Hvis det skulle oppstå behov for service eller reparasjon av din Greencom PC, så ta kontakt med oss på support@greencom.no eller send en melding via chatten nede til venstre! Da får vi hjulpet deg med å finne en løsning på problemet ditt. Hvis det viser seg at det er behov for å sende inn PC til PC-verksted, så sender vi deg eventuelt et serviceskjema som fylles ut, og en returetikett hvis du ønsker å sende den inn.