Greencom Laptops

LAPTOP-KLASSER

  • Greencom ST laptops
  • Greencom PLUS Laptops
  • Greencom Zero Laptops

Greencom Laptops

er utviklet for å maksimere ytelsen i E-sport og Gaming. For å maksimere absolutt all ytelse, så er de utstyrt med de aller nyeste teknologiene på markedet. Med både klassens beste skjermer, high-end grafikk og innovative kjøleløsninger, så får man en spillopplevelse på et helt nytt nivå. 

INNOVATIV PC-KJØLING: 

Med en Greencom Laptop så får du en unik kjøleløsning som minimerer støy, samtidig som at det holder laptopen kjølig. Greencom Laptops er utstyrt med dedikerte termiske løsninger for både CPU og GPU. Med større vifter og bredere "heatpipes" så får man maksimal kjøling med minimal støy mens man spiller! 

ET LYNRASKT DISPLAY:

Med et lynraskt display med høy oppdateringsfrekvens, jevne bilder og svært lav responstid, så får du oppleve en helt ny måte å spille på! 

FÅ EN YTELSESBOOST MED KUNSTIG INTELLIGENS: 

Med en banebrytende AI-rendering med Nvidia DLSS så gir Greencom Laptops deg høyere FPS med kompromissløs bildekvalitet. Dette gjøres ved hjelp av prosessering fra dedikerte Tensor-kjerner på GeForce RTX. På denne måten kan du skru opp grafikkinnstillingene og oppløsningen for å få en enda bedre visuell spillopplevelse!

Greencom RGB-lys med panorama lysdesign:

Velg om du vil ha alt på med ulike lyskombinasjoner, eller om du bare vil ha det helt mørkt. Belysning styres i medfølgende programvare.

Plug And Play:

Alle våre Gaming PCer leveres med Windows 11 Pro, Bluetooth v5.2 og Wi-Fi 6 ferdig installert, samt de nyeste driverne og oppdateringene. Dette gjør at du kan game fra det øyeblikket du åpner PCen for første gang!

Vet du ikke hvilken laptop du trenger?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.