Greencom erfaringer

 

​GREENCOM - ERFARINGER OG ANMELDELSER
10.000+ Fornøyde kunder siden 2019! Vi i Greencom streber for at kunder skal bli superfornøyde, og vi drives av ambisjonen om å gi den aller beste gamingopplevelsen til lavest mulig pris! Siden 2019 så har vi hatt over 10.000 fornøyde kunder.

Nylige Greencom omtaler

  • Bra kvalitet på bygg og komponenter. Hatt denne i lang tid nå (kjøpt tilbake i 2020, da fulgte det med rtx 2060 istedenfor rtx 3060). Den leverer fortsatt i alle spill jeg har testet på den, og har heller ikke opplevd noen problemer. Noen måneder etter at jeg hadde kjøpt den fikk jeg noe problem med oppstart av Windows på pcen, men da fikk jeg hjelp til å reinstallere Windows noe som løste dette! Kvaliteten på Greencom PC-bygg er veldig bra. 
Produkt: Greencom Phoenix Z569CR. Skrevet av: TCOJX
  • helt, helt sinnsyk (RTX 3090 TI!). en helt sinnsyk pc! Hadde spart opp til en over-budget gaming pc i veldig lang tid nå, og valgte til slutt å gå for denne. Dette er jeg glad for, fordi den leverer helt sykt høy FPS i spill (spesielt Warzone), selv om jeg har alt på ultra settings. I tillegg så liker jeg veldig godt hvordan den ser ut. Valgte spesielt denne fordi jeg så den hadde RTX 3090 TI! 
Produkt: Greencom GODLIKE iX790Z. Skrevet av: Heine51
  • Mye lys! Sønnen min var på utkikk etter sin første gaming PC. Da var det viktig at det skulle være mye lys på den, og at den kjørte fortnite bra. Denne pcen passet helt perfekt til han med tanke på budsjettet hans, og han er veldig fornøyd
Produkt: Greencom Aorus Z260CR. Skrevet av: Roar Birkeland
  • Fantastisk PC, men enda BEDRE KUNDESERVICE!. Ville bestille en Greencom Expedition, men ville ha et annerledes hovedkort. Dette var lett som en plett med vanvittig god kommunikasjon gjennom Kundeservice. Deretter sendte jeg PC-en tilbake for å oppgradere CPU-kjøler og PSU(Strøm forsyner). Ikke bare oppgraderte de, men de gjorde litt ekstra også!! Over ekstase fornøyd med vanvittig god kundeservice, hurtig kommunikasjon, kjempe flinke og hyggelige mennesker, disse kan sakene sine! Bruker PC-en aktivt til studier, gaming av CS, League of Legends og Live-Streaming på Twitch, vanvittig fornøyd på alle fronter! Kjører 3 skjermer og fult gaming og streaming oppsett på høyeste setting! Anbefales 20/10!!
Produkt: Greencom Expedition iZ570G. Skrevet av: Johnny van Duong
  • Guttungens første gaming pc. Dette ble guttungens første gaming pc, og denne ble han super fornøyd med! På tidligere pcen hans så klaget han mye på at det kræsjet under spillingen i fortnite. Her merker vi stor forskjell fra den gamle. Antagelig en maskin som kommer til å vare han i lang tid fremover.
Produkt: Greencom Expedition iZ570G Skrevet av: Svein Semb
  • RGB RAMBRIKKER. Har ikke handlet her før, så var litt ukjent med disse pcene. Men fikk søkt opp alle spesifikasjonene på denne PCen, og fant ut at det var en PC som passet meg perfekt. Ytelsesmessig så sto den veldig til forventningene. i tillegg så likte jeg hvordan den så ut (OG spesielt RGB-rambrikkene!).
Produkt: Greencom Arctic X2 C279XR. Skrevet av: Johan Bjerkvik
  • Rask PC til en veldig god pris. Rask PC til en veldig god pris. Var litt usikker da jeg bestilte den, men fant fort ut etter at jeg mottok den at den passet perfekt til mitt bruk (hovedsakelig spilling, studie og litt videoredigering). Svært fornøyd, og også veldig fint å ha muligheten til å kunne oppgradere senere hvis jeg skulle trenge det :)
Produkt: Greencom Aorus Z260CR. Skrevet av: Aleksander Hermansen
  • Overraskende bra, passet mine spill perfekt. Fikk anbefaling av en i chatten til å velge denne etter at jeg spurte om hvilken pc som passet meg. Valgte da å gå for denne, og må si det var en veldig god pris med tanke på at den har i7, 32GB og 3060 TI! Hatt den i et par dager nå og er ekstremt fornøyd. Denne skuffet ikke i noen som helst spill!
Produkt: Greencom IMMORTAL iX79Z7. Skrevet av: Bjerg
  • Guttungen ble veldig fornøyd. Guttungen er veldig fornøyd! Ble mye skryt av hvor bra grafikk denne hadde i spillene hans. Ble anbefalt av kundeservice til å velge denne, og er veldig fornøyd med både spill pc og selve kjøpsprosessen.
Produkt: Greencom Expedition iZ570G. Skrevet av: Torbjørn
  • Full score, kjempefornøyd med kjøpet!! Var på utkikk etter ny Gaming PC etter at min gamle brøyt sammen. Fikk vite om Greencom, og etter å ha søkt grundig og sammenlignet med andre aktører, så valgte jeg å gå for de. Det var kort leveringstid, så fikk prøvd den samme uken. Fikk sykt mye ytelse for pengene, og den klarer lett alle spillene jeg har testet på den. kjempefornøyd med kjøpet
Produkt: Greencom Aorus Z260CR. Skrevet av: Kjetilsen

Se også:

stikkord:

Er Greencom svindel? Nei, Greencom er ikke svindel. Greencom leverer Gaming PCer over hele Skandinavia, og dette har de drevet med siden 2019. 

Er Greencom trygt? Ja, Greencom er helt trygt. Greencom er en anerkjent aktør av stasjonære PCer i Norge og resten av Skandinavia. 

Greencom erfaringer, greencom trustpilot, greencom review, greencom anmeldelser, omtale greencom.no