Greencom ZERO Laptops

  • Greencom ST Laptops
  • Greencom PLUS Laptops
  • Greencom ZERO Laptops

Det råeste av det råeste. Greencom ZERO Laptops er utviklet for å maksimere gaming-ytelsen, noe som gjør at du får den overhodet beste spillopplevelsen. Dette er Norges BESTE laptop gaming PCer. 

INNOVATIV LAPTOPKJØLING: Med en Greencom Laptop så får du en unik kjøleløsning som minimerer støy, samtidig som at det holder laptopen kjølig. Greencom Laptops er utstyrt med dedikerte termiske løsninger for både CPU og GPU. Med større vifter og bredere "heatpipes" så får man maksimal kjøling med minimal støy mens man spiller! Dette er med på å forlenge levetiden og forbedre stabiliteten på PC-komponentene, i tillegg til at du slipper å høre på irriterende viftestøy. Viftehastigheten justeres automatisk til temperaturen på komponentene, og du får også muligheten til å justere dette selv.

LYNRASK DISPLAY: Med et lynraskt display med høy oppdateringsfrekvens, jevne bilder og svært lav responstid, så får du oppleve en helt ny måte å spille på!

FÅ EN YTELSESBOOST MED KUNSTIG INTELLIGENS: Med en banebrytende AI-rendering med Nvidia DLSS så gir Greencom Laptops deg høyere FPS med kompromissløs bildekvalitet. Dette gjøres ved hjelp av prosessering fra dedikerte Tensor-kjerner på GeForce RTX. På denne måten kan du skru opp grafikkinnstillingene og oppløsningen for å få en enda bedre visuell spillopplevelse!

 Greencom RGB-lys med panorama lysdesign: Velg om du vil ha alt på med ulike lyskombinasjoner, eller om du bare vil ha det helt mørkt. Belysning styres i medfølgende programvare.

Plug And Play: Alle våre laptoper leveres ferdig installert med Windows 11, Bluetooth v5.2 og Wi-Fi 6. Det eneste du trenger å gjøre selv er å skru på PCen!

Vet du ikke hvilken laptop du trenger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.