FRAKT OG LEVERING

Normalt har du varene på nærmeste utleveringssted 1-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.
Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor.
Vi tilbyr disse leveringsalternativene. I kassen kan du se hvilke alternativer som er tilgjengelig for din ordre og hvilke fraktpriser som gjelder. Varene kan hentes på pick-up-point under åpningstider. 

OBS: Ved bestilling av Greencom PC, så vil det som regel påløpe 1-4 dager i behandlingstid, utenom leveringstiden. I enkelte perioder så kan datamaskinens behandlingstid være høyere enn dette. Foreløpig behandlingstid for Greencom PC finner du her (nedre del av kategoribeskrivelsen). 

LeveringsmåteLeveringstidPrisHentefristHvor
Pick-up-point 0-3 dager 0,- 14 dager Oslo - Enebakkveien 307, 1188 Oslo.
Hjemlevering 1-4 dager fra 149,- - Til adressen du oppgir
Hent i butikk 1-4 dager fra 99,- 14 dager Til nærmeste butikk.
Brev 1-4 dager fra 39.- - Til adressen du oppgir
Postoppkrav 1-4 dager fra 220,- 14 dager Til nærmeste butikk

BETALING

Hos oss kan du trygt og enkelt betale med Klarna, kort, Vipps eller postoppkrav. Klarna tilbyr delbetaling og utsatt betaling. Informasjon rundt dette ser du i kassen og på klarna sine hjemmesider. Ved betaling med bankkort reserveres kun beløpet på kontoen din. Ved eventuell avbestilling kan vi enkelt fjerne reservasjonen og sende tilbake pengene tilbake til kontoen din innen et par virkedager.

Alle oppgaver håndteres med et veldig sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjør at ingen utenforstående kan se noe kortdetaljer. Greencom lagrer ingen kortinformasjon. Betalingen blir behandlet av vår partner Klarna, som sikrer dette etter 1 PCI DSS standard. 

HENTING - PICK UP POINT OSLO (Enebakkveien 307, 1188 Oslo)

Du kan hente bestillinger på vårt lager i Oslo (adresse: Enebakkveien 307, 1188 Oslo). Det er som regel mulig å hente bestillinger mandag til fredag mellom 08:00-15:00, men dette kan i noen tilfeller variere. 

OBS: Når bestillingen din er klar for henting, så vil du få tilsendt en hentemelding når din bestilling. Det må avtales tidspunkt for henting ettersom at åpningstider og kapasitet kan variere.

Etter at du har lagt inn bestilling, så vent på å motta hentemelding for å være sikker at bestillingen din er klar for henting.

KUNDER PÅ SVALBARD
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret.
 
  • Garanti og reklamasjon
  • Åpent kjøp og retur