Om oss

 

VI ER GREENCOM - HIGH-END GAMING
Vi i Greencom satser på å utvikle og bygge kraftige Gaming PCer for maksimal gaming-ytelse. Dette kombinerer vi med 3 års PC-service og livstidsstøtte, slik at du alltid vil slippe å bekymre deg om noe plutselig skulle gå galt. 

"Vi i Greencom spesialbygger kraftige PC-er for å maksimere all gaming-ytelse! Og som gir deg mest mulig ytelse til en lavest mulig pris!"

HISTORIEN VÅR
Historien bak Greencom startet i 2012 av Oskar Garnes. Vi har i årevis bygget utallige PCer, og på grunn av denne brennende interessen så startet vi Greencom. Vi startet opp Greencom i oktober 2018, og siden har vi opplevd en enorm vekst. Gjennom lageret vårt på Skullerud i Oslo så selger vi via nett.

​DREVET AV EKSPERTER
Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming og E-sport. Allerede siden vi ble etablert i oktober 2018, så har vi levert over 10.000 High-End Greencom PCer. 

Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, og det er nettopp derfor vi gjør alt vi kan for at du skal bli fornøyd, samtidig som at vi tilbyr noen av de mest konkurransedyktige prisene på markedet.

GAMING ER VÅR KJERNEKOMPETANSE OG "PASSION"
Våre Greencom PCer er bygd etter fokus på design, ytelse og kvalitet. Gjennom vår årelange kunnskap og erfaring innenfor data, så har vi satt sammen builds som passer perfekt til både E-sport, nye og moderne spill, kombinert med den nyeste teknologien på markedet og solid support. Her får du Gaming PCer som varer deg i mange år fremover, med fantastiske oppgraderingsmuligheter til senere.

Et av de mange målene våre er å levere Norges kraftigste Gaming PCer til en best mulig pris!

BÆREKRAFT
Vi i Greencom bryr oss om miljøet og samfunnet, og derfor legger vi stor vekt på dette når vi tar eventuelle beslutninger. Det ligger i at vi skal drive en sunn virksomhet med ansvar for både miljø og samfunn. Vi arbeider aktivt og målrettet med å redusere belastningen på miljøet.

STØTTESPILLER AV E-SPORT I NORGE
Som en støttespiller av E-sport i Norge, så er det avgjørende med en maksimal spillopplevelse. Dette er også en av de mange grunnene til at flere proffesjonelle E-sportprofiler har valgt å spille på en Greencom PC!

 

Esportbannerbanner

beacon

Se også:

sertifisert

Greencom stikkord:
Er Greencom svindel? Nei, Greencom er ikke svindel. Greencom leverer Gaming PCer over hele Skandinavia, og dette har de drevet med siden 2018. Greencom AS er sertifisert av Tryggehandel.no. Hos Greencom kan du handle med trygghet og vår kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg i våre åpningstider; kl 09:00-17:00, mandag til fredag. Hos Greencom kan du handle med Klarna og Vipps.
Er Greencom trygt? Ja, Greencom er helt trygt. Greencom er en anerkjent aktør av stasjonære PCer i Norge og resten av Skandinavia. I tillegg så får du med 3 års garanti, 60 dagers åpent kjøp og livstidsstøtte ved kjøp av PC! Greencom AS er sertifisert av Tryggehandel.no. Hos Greencom kan du handle med trygghet og vår kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg i våre åpningstider; kl 09:00-17:00, mandag til fredag. Hos Greencom kan du handle med Klarna og Vipps.

Greencom erfaringer - kunders erfaringer av greencom.no. Her kan du lese erfaringer fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom omtaler - omtaler av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom anmeldelser - anmeldelser av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese anmeldelser fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom trustpilot - trustpilot omtaler om Greencom. Her kan du lese trustpilot omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom review - review av greencom.no. Her kan du lese reviews av greencom norge fra tidligere kunder hos greencom.no
omtale greencom.no - omtaler av greencom.no. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Er Greencom bra? Ja, Greencom er kjempeflinke når det kommer til kundeservice og kundeoppfølging.
greencom pc test -  test av greencom sine pcer.
greencom test - test av greencom når det kommer til kundeservice.