Om oss

 

VI ER GREENCOM - HIGH-END GAMING

Gaming har gjennom årene utviklet seg fra en enkel ting man gjør på fritiden, til en lidenskap og livsstil for mange. Vi i Greencom forstår gleden av å bli nedsenket i en virtuell verden, hvor hvert øyeblikk teller, og hvert klikk kan være forskjellen mellom seier og nederlag.

Dette handler ikke bare om å ha tilgang til de nyeste spillene, men om å oppleve dem slik de er ment å bli spilt. Med jevne, høyoppløselige bilder, lynrask respons og krystallklar lyd, så kan gaming bli en uforglemmelig opplevelse. For oss er det ikke nok å bare levere PC-komponenter; vi ønsker å åpne dører til nye verdener.

Vi forstår også at toppmoderne gaming-utstyr kan være kostbart og utenfor rekkevidde for mange. Derfor jobber vi kontinuerlig for å gjøre førsteklasses gaming tilgjengelig for alle, uavhengig av budsjett. Gjennom våre gamingprodukter søker vi å tilby den beste balansen mellom ytelse og pris.

"Vi vil at flere nordmenn skal kunne oppleve gleden av førsteklasses gaming."

HISTORIEN VÅR
Med en glødende lidenskap for gaming, så ble Greencom startet opp i en garasje i oktober 2018. Siden den gang så har vi vokst steg for steg. I dag så produseres det årlig 5.000 PCer fra vårt lager i Oslo, og vi betjener kunder over hele Norge. 

​DREVET AV EKSPERTER

Greencom drives av eksperter med en stor "passion" for gaming og E-sport. Allerede siden vi ble etablert i oktober 2018, så har vi levert over 10.000 High-End Greencom PCer. Vi drives av ambisjonen vår om å gi kundene en god gamingopplevelse, uansett budsjett. 

GAMING ER VÅR KJERNEKOMPETANSE OG "PASSION"

For oss i Greencom er gaming mer enn bare en hobby. Vi streber etter å utvikle og bygge kraftige og pålitelige Gaming PCer for maksimal gaming-ytelse. Vi sørger også for at du er trygg med 3 års PC-service og livstidsstøtte, slik at du vil slippe å bekymre deg om noe plutselig skulle gå galt

"Vi i Greencom spesialbygger kraftige PC-er for å maksimere all gaming-ytelse, uansett budsjett!" 

Våre Greencom PCer er bygd etter fokus på design, ytelse og kvalitet. Gjennom vår årelange kunnskap og erfaring innenfor data, så har vi satt sammen builds som passer perfekt til både E-sport, nye og moderne spill, kombinert med den nyeste teknologien på markedet. Slik får du en Gaming PC som varer deg i mange år fremover, med gode oppgraderingsmuligheter til senere.

Et av de mange målene våre er å levere best mulig value til ytelse, slik at flere nordmenn kan oppleve gleden av førsteklasses gaming.

VI STÅR FOR EN GRØNNERE FREMTID
Vi i Greencom bryr oss om miljøet og samfunnet, og derfor legger vi stor vekt på dette når vi tar eventuelle beslutninger. Det ligger i at vi skal drive en sunn virksomhet med ansvar for både miljø og samfunn. Vi arbeider aktivt og målrettet med å redusere belastningen på miljøet.

STØTTESPILLER AV E-SPORT I NORGE
Som en støttespiller av E-sport i Norge, så er det avgjørende med en maksimal spillopplevelse. Dette er også en av de mange grunnene til at flere proffesjonelle E-sportprofiler har valgt å spille på en Greencom PC!

 

Esportbannerbanner

beacon

Se også:

sertifisert