Greencom Coolers

UTVIKLET FOR Å MAKSIMERE: Greencom High-End CPU-kjølere ble utviklert med målet om å skape prosessorkjølere med absolutt maksimal ytelse med minimalt av støy. For flere år siden så bestemte vi oss for å utvikle våre egne prosessorkjølere. Etter flere titalls tester og optimaliseringer, så er de endelig her! Med noen helt unike kjølingsmetoder så byr de på maksimal ytelse og sinnsyk kjøling, men fortsatt med minimalt støy.

REVOLUSJONÆR KJØLING: Med større vifter og bredere "heatpipes" så får man maksimal kjøling mens man spiller.

OPTIMALISERT VIFTE-DESIGN: Greencom viftene er spesifikt designet for å levere optimal ytelse med Greencom HX radiatorerer, og generer opptil 90CFM (Cubic Feet per Minute) med en fantastisk kjøleffektivitet.

FORBEDRET KJØLEDESIGN: Greencom High-End prosessorkjølere er utstyrt med et kjøleplatedesign som består av flere mikrokanaler. Dette gir et større termisk spredningsområde for prosessorvarme, og denne innovative egenskapen reduserer den termiske motstanden, slik at man får mer effektiv ytelse og lavere CPU-temperaturer.

FJERNER RESONANS: For å sikre en effektiv støydemping på alle våre Greencom kjølere, så har vi integrert viften i kjøleribben. I tillegg så generer en slitesterk viftemotor minimale vibrasjoner. Dette er også med på å øke den forventede levetiden!

Greencom PC 

Greencom RGB panorama-lyseffekter: Både kjølervifter og vannkjølerpumper er utstyrt med en unik RGB-belysning og visuelle RGB-effekter. Lysfargen og effektene kan tilpasses for å matche resten av PCen din.

Vet du ikke hvilken CPU-kjøler du trenger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet. 

  • Greencom Vannkjøling
  • Greencom Viftekjølere