Hvorfor velge en Greencom PC?

 

​HVORFOR VELGE EN GREENCOM PC?
Alle våre Greencom PCer er utviklet og spesialbygd for å maksimere gaming-ytelse. Innvendig PC-komponenter er nøye utvalgt på alle våre bygg, noe som gjør at du får mest mulig ytelse til en lavest mulig pris. Dette kombinerer vi med unike, elegante design og RGB-komponenter.

Plug And Play: Alle Greencom PCer er ferdig installert med Windows 11 Pro, i tillegg til de nyeste driverne og oppdateringene som er tilgjengelig. Det eneste du selv trenger å gjøre er å skru på PCen!

Greencom PC-Verksted i Oslo

Skulle det oppstå behov for service eller reparasjon av Greencom PC, så er dette noe vi selvfølgelig fikser! Da er våre dyktige PC-teknikere klare for å hjelpe. 

Vi har et fysisk PC-verksted i Oslo hvor det gjennomføres reparasjoner av stasjonære PCer. Vi tilbyr reparasjon av alle PCer kjøpt gjennom Greencom. Det utføres service på alt fra kabinett og vifter til elektriske komponenter. Dette gjelder selvsagt uavhengig om saken er garantisak eller ikke. 

Digital service: Vi tilbyr lynraske løsinger av servicesaker ved sending av deler og veiledning på hvordan å montere disse. Dette er ett alternativ som settes pris på av veldig mange, da de slipper å dra til PC-verkstedet eller evt. sende hele PCen sin til verkstedet for reparasjon.

Greencom 3 års garanti og livstidsstøtte

På alle våre Greencom PCer så er det inkludert 3 års garanti. Dette innebærer at hvis det oppstår tekniske feil som skyldes komponenter, så kan du enkelt sende maskinen inn til oss på service. Vi finner deretter ut hva feilen skyldes og kompenserer for dette. Service på Greencom PC tar som regel 2-10 dager. 

Livstidsstøtte: Uansett hvor lenge siden det er da du kjøpte maskinen, så hjelper vi deg med å feilsøke og løse eventuelle problemer med PCen din.

10.000+ Fornøyde kunder siden 2019!

Vi i Greencom streber for at kunder skal bli superfornøyde, og vi drives av ambisjonen om å gi den aller beste gamingopplevelsen til lavest mulig pris! Siden 2019 så har vi hatt over 10.000 fornøyde kunder.

Vedlikehold av PCer

Vi produserer kun PCer som har svært gode oppgraderingsmuligheter og erstatningsmuligheter til senere. På denne måten forlenger det i stor grad levetiden på PCen, ved at man alltids kan bytte ut komponenter inn i PCen. Man får da en PC som varer i mange år videre, samtidig som at det minsker behovet for nykjøp av PCer. 

Vi gjør dette ved å levere stasjonære PCer med de foreløpig nyeste chipsettene på markedet, og som derfor er kompatibel med den nyeste teknologien på markedet. Til disse chipsettene så er det også lettere å få kjøpt inn PC-deler ved oppgradering/bytte, ettersom at vi og andre leverandører har det i større grad tilgjengelig på lager. Vi bruker også kun PC-komponenter som er kompatible med stor andel av PC-komponenter fra andre merker og leverandører. 

Vi i Greencom produserer innhold for å hjelpe kundene våre å forlenge levetiden til produktene deres. Dette vil redusere EE-avfall, og behovet for nykjøp av PC.

Vet du ikke hvilken PC du trenger?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet. Send oss gjerne hva du tenker å spille og hvor mye du tenker å bruke, også finner vi en Greencom PC som passer deg perfekt! 

Alt i alt, så får du en Greencom PC som er maksimert for gaming-ytelse til en minst mulig pris, gode oppgraderings- og erstatningsmuligheter til senere, Plug And Play med Windows 11 Pro, 3 års garanti og livstidsstøtte. 

Se også:

 De Ultimate Gaming PCene | Greencom PC

Greencom stikkord:
Er Greencom svindel? Nei, Greencom er ikke svindel. Greencom leverer Gaming PCer over hele Skandinavia, og dette har de drevet med siden 2018. 
Er Greencom trygt? Ja, Greencom er helt trygt. Greencom er en anerkjent aktør av stasjonære PCer i Norge og resten av Skandinavia. I tillegg så får du med 3 års garanti, 60 dagers åpent kjøp og livstidsstøtte ved kjøp av PC!
Greencom erfaringer - kunders erfaringer av greencom.no. Her kan du lese erfaringer fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom omtaler - omtaler av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom anmeldelser - anmeldelser av greencom.no og PC-tester. Her kan du lese anmeldelser fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom trustpilot - trustpilot omtaler om Greencom. Her kan du lese trustpilot omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Greencom review - review av greencom.no. Her kan du lese reviews av greencom norge fra tidligere kunder hos greencom.no
omtale greencom.no - omtaler av greencom.no. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder hos greencom.no
Er Greencom bra? Ja, Greencom er kjempeflinke når det kommer til kundeservice og kundeoppfølging.
greencom pc test -  test av greencom sine pcer.
greencom test - test av greencom når det kommer til kundeservice.