Greencom PC

PC-KLASSER

  • Greencom Starters
  • Greencom Superiors
  • Greencom Xtreme

Greencom Gaming PCer

er bygd for å maksimere ytelsen i E-sport og Gaming til en lavest mulig pris. Våre stasjonære gaming pcer består av markedets nyeste komponenter fra ledende produsenter som Intel, Nvidia og AMD. Dette kombineres med et unikt og futuristisk design med RGB-belysning, som kontrolleres med enten knapper eller medfølgende programvare. 

INNOVATIV PC-KJØLING: 

Greencom Gaming PCer bruker både luftkjøling og vannkjøling som både minimerer støy og regulerer temperaturen. Dette bidrar til å forlenge levetiden og forbedrer stabiliteten på PC-komponentene. Viftehastigheten justeres automatisk, men kan også justeres manuelt.

GAMING PC MED OPPGRADERINGSMULIGHETER:

Våre spill-PCer bygges for å kunne oppgraderes i fremtiden, og kommer utstyrt med det nyeste chipsettet som er tilgjengelig. Dersom du ønsker å oppgraderes komponentene ved en senere anledning vil dette bidra til at din Gaming PC varer i flere år lengre.

FÅ EN YTELSESBOOST MED KUNSTIG INTELLIGENS MED NVIDIA GRAFIKKORT: 

Med en banebrytende AI-rendering med Nvidia DLSS i Nvidia grafikkort så gir en Gaming PC fra Greencom deg høyere FPS med kompromissløs bildekvalitet. Dette gjøres ved hjelp av prosessering fra dedikerte Tensor-kjerner på GeForce grafikkort. På denne måten kan du skru opp grafikkinnstillingene og oppløsningen for å få en enda bedre visuell spillopplevelse!

SKAPT FOR E-SPORT: 

Som støttespiller av Norsk E-sport er det avgjørende for oss at spillopplevelsen og ytelsen prioriteres når vi designer våre Gaming PCer. Nettopp dette er en av de mange grunnene til at flere profesjonelle E-sportprofiler spiller på Greencom PC!

BannerEsport

Made in Norway:

Alle våre Greencom PCer er designet og produsert i Norge, noe som sikrer kvalitet og pålitelighet. Maskinene bygges lokalt på lager, og vi har et fysisk PC-verksted i Oslo hvor det gjennomføres reparasjoner av stasjonære PCer. 

Plug And Play: 

Alle våre Gaming PCer leveres med Windows 11 ferdig installert, samt de nyeste driverne og oppdateringene. Dette gjør at du kan game fra det øyeblikket du åpner PCen for første gang!

Vet du ikke hvilken PC du trenger? 

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet. 

Behandlingstid Greencom PC mars 2024: Behandlingstid per 13. mars er 1-5 virkedager.