Gå til innholdet

Tips og triks for å synkronisere RGB-lyset i PCen din

Her er en guide til hvordan du kan synkronisere RGB-belysningen på tvers av din gaming PC og PC-utstyr, inkludert hvilke programmer du bør laste ned og hvor du bør sjekke for å få mest mulig ut av din RGB-belysning.

1. Seo om PC-utstyret og komponentene er komatible

Før du begynner, er det viktig å passe på at komponentene og PC-utstyret støtter RGB-synkronisering. Mange merker tilbyr komponenter som er kompatible med kjente RGB-styringsprogrammer. Sørg for at hovedkort, grafikkort, vifter, tastatur, mus og andre RGB-utstyr er merket med støtte for RGB-synkronisering, slik som ASUS Aura Sync, ASRock RGB Sync, MSI Mystic Light, Gigabyte RGB Fusion, eller Corsair iCUE.

Dersom du har en Greencom PC, så kan du gå til produktsiden til PCen din. Trykk deretter på "spesifikasjoner", og linken på "hovedkort". Deretter laster man ned RGB-programvare, noe som regel ligger under "support". 

Med en Greencom PC så vil du også kunne justere lys på kabinettet med den medfølgende fjernkontrollen. 

2. Last ned Riktig programvare

For å styre RGB-belysningen, må du laste ned og installere programvaren som er kompatibel med dine komponenter. Her er noen populære:

3. Koble til

Etter at du har installert nødvendig programvare, så kan du konfigurere de ulike enhetene. Følg programvarens instruksjoner for å legge til hvert stykke av ditt utstyr i konfigurasjonen. Dette kan inkludere å skanne etter kompatible enheter eller manuelt legge dem til.

4. Skap enhetlige effekter

Når alt utstyret er koblet til og konfigurert, begynn med å eksperimentere med forskjellige fargekombinasjoner og effekter. Mange programmer lar deg lagre flere profiler som du kan bytte mellom avhengig av din stemning eller type spill du spiller. Du kan blant annet bruke synkroniserte effekter som puls, bølge, eller fargeendring som reagerer på spilllyder eller musikk.

Adresse
Enebakkveien 307, 1188 Oslo
Telefon
+47 40 00 01 61
E-postadresse
support@greencom.no
Foretaksregisteret
928069249MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business