Greencom - RTX 40 series

Med GeForce RTX 4000-serien ryster Nvidia virkelig opp spill-verdenen. "Lovelace"-arkitekturen betyr fjerde generasjons RTX-kort, der ytelsen både med og uten raytracing øker betydelig! Under panseret er det flere nye funksjoner, inkludert oppgraderte RT- og CUDA-kjerner, forbedret AI-skalering via DLSS og RTX IO-grensesnittet som lar grafikkortet snakke direkte til SSD-lagringen.

nvidia 4090 images

Opptil dobbelt ytelse i spill.

Resultatet er opp til det dobbelte av ytelsen sammenlignet med forgjengerne i GeForce RTX 3000-serien. Dette betyr at en GeForce RTX 4080 presterer omtrent som RTX 3090 Ti, mens flaggskipet RTX 4090 får nok kapasitet til å spille med utrolige 8K-oppløsning og spiser raske 4K-skjermer til lunsj! Med kraften til grafikkortene i RTX 40-serien, så kan du oppleve utrolig detaljerte virtuelle verdener som aldri før. 

Nye Streamings-"Multiprosessorer": Opptil 2x ytelse og strømeffektivitet

Fjerde-generasjons "Tensor Cores": Opptil 2x AI-ytelse

Tredje-generasjons "RT Cores": Opptil 2x ray tracing ytelse

Ray Tracing

Ada-arkitekturen gir Ray-Tracing en stor oppgradering, som simulerer hvordan lys oppfører seg i den virkelige verden. Med kraften til grafikkort i RTX 40-serien med tredjegenerasjons RT-kjerner kan du oppleve utrolig detaljerte virtuelle verdener som aldri før. 

NVIDIA DLSS 3

DLSS er et innovativt gjennombrudd innen "AI-drevet grafikk", noe som øker ytelsen enormt. Drevet av den nye fjerdegenerasjons "Tensor Cores" og "Optical Flow Accelerator" på GeForce RTX 40 Series GPUer, bruker DLSS 3 AI for å lage flere høykvalitets-bilder.

NVIDIA Reflex

Med NVIDIA Reflex i GeForce RTX 40-Series grafikkort får du den laveste ventetiden og den beste responsen i spill. Dette gir deg en stor konkurransefordel! Siden "NVIDIA Reflex" er bygget for å optimere og måle systemforsinkelse, så gir den deg raskere målinnsamling, bedre reaksjonstider og den beste målpresisjonen i spill.

Vet du ikke hvilken PC du trenger? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på tlf 40000161 eller på chatten nede i venstre hjørnet.